Frenkey

Tattoo FrenkeyFrenkey is begin jaren ’80 als tatoeëerder begonnen in de Van Speyckstraat, Na vele jaren inkten in de Van Speyckstraat werd na 8 jaar verhuisd naar het Westeinde. Inmiddels is de oude meester neergestreken in de Jan Hendrikstraat 9c, vlak achter de Grote Markt, hartje centrum Den Haag dus.

Met zijn meer dan 30 jaar ervaring als tatoeëerder is Frenkey verreweg de meest ervaren en bekendste tatoeëerder in Den Haag.
Vele tatoeëerders hebben dan ook het prachtige vak geleerd van de oude nestor en hebben geruime tijd stage gelopen in de tattooshop van Frenkey. De meeste van hen zijn inmiddels zelf een tattooshop begonnen en in de meeste gevallen zeker niet zonder succes.

Al meer dan 30 jaar fulltime tatoeëren levert uiteraard een flink klantenbestand op. Als je alle mensen bij elkaar zou zetten die ooit een tattoo door Frenkey hebben laten zetten dan zou je met gemak een flink stadion kunnen vullen inmiddels.

Ook vele BN’ers hebben hun inkt laten zetten bij Frenkey en je kunt er rustig van uit gaan dat bij de vele, vooral wat oudere, tattoo’s die rondlopen in Den Haag en verre omgeving verreweg de helft zijn gezet door Frenkey.

De liefde voor het vak zorgt er voor dat ook de oude meester met zijn tijd meegaat in zijn vakgebied. De studio is dan ook niet alleen voorzien van de meest moderne apparatuur en voldoet uiteraard ook aan alle wettelijk eisen op het gebied van hygiëne, Frenkey beheerst ook de meest moderne tattoo technieken

Deel deze pagina via: