Studio

Frenkey Tattoo The Hague bevindt zich in het hartje van het mooie Den Haag. In de Jan Hendrikstraat 9c vind je onze gezellige en ruime studio die voorzien is van de meest moderne apparatuur. Onze studio is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer en in de directe nabijheid zijn meerdere grote parkeergarages aanwezig.

Vanzelfsprekend beschikken we over de wettelijke GGD-vergunning en werken we steriel zonder dat dit een uitwerking heeft op de gezellige en sfeervolle ruimte. Onze studio is in enkele ogenblikken in te delen in vier afzonderlijke delen zodat we ook voldoende privacy kunnen garanderen tijdens het zetten van je tattoo of piercing.

Tijdens onze openingstijden staan we je graag te woord voor informatie en kun je ook terecht voor je afspraak voor je tattoo of piercing. Ook kunnen we, zolang het werk het toelaat, een tekening voor je maken voor je tattoo.

Wij zijn professionals en recht door zee. Je bent bij ons aan het juiste adres voor eerlijke informatie. We geven je graag advies over je tattoo of piercing. We helpen je bij de juiste keuze van het ontwerp, we geven je advies over de beste plaats op je lichaam en geven je uiteraard ook aan wat je van ons mag verwachten.

Kom vrijblijvend eens langs voor een kijkje in onze studio om te bladeren in de vele boeken met voorbeelden van tattoos of bekijk de vele handgemaakte piercings in onze vitrine.

Elke tattoo is een uniek product die we met liefde zetten. Wij hebben dan ook geen prijslijst of standaard plaatjes voor een vaste prijs. Wil je een prijsopgave hebben dan ben je altijd van harte welkom in onze studio. We kunnen dan de tattoo goed beoordelen om een inschatting te kunnen maken hoelang we met je tattoo bezig zullen zijn. Op basis hiervan ontvang je van ons altijd een scherpe prijs. Een telefonische prijsopgave is dan ook niet mogelijk.

Deel deze pagina via: