We zijn meer thuis in de wereld van de tattoos dan in de wereld van internet zoals velen van jullie weten. Dit was dan ook de reden dat onze website niet perfect werd onderhouden.
Gelukkig is daar vanaf nu verandering in gekomen. Een nieuwe website staat nu online en snel zullen er ook eindelijk weer nieuwe foto’s geplaatst gaan worden bij de voorbeelden.

De nieuwe website bevat een stuk meer informatie dan de oude website. We hopen hier bezoekers mee tegemoet te komen die zich aan het oriënteren zijn voor een nieuwe tattoo. Natuurlijk blijven we van mening dat de beste informatie gegeven kan worden door ons in onze studio dus kom vooral vrijblijvend bij ons langs voor informatie en advies.

Deze website is natuurlijk ook geschikt gemaakt om goed bekeken te worden op de tablet of mobiele telefoon en spoedig zullen we ook weer optimaal te vinden zijn op social media. Op Facebook zijn we natuurlijk al een tijdje actief maar ook van andere social media zoals Instagram willen we zichtbaar zijn.

Dank in ieder geval aan Eckhardt Media voor het opzetten en beheren van onze nieuwe website 🙂

Deel deze pagina via: